torsdag 7. mai 2009

Birk 2 år i dag!



I dag er pelsen 2 år, og det har blitt feiret med brask og bram, med hundekompiser, venner og KAKE! Vi hadde besøk av Tante Heidi, Enzo med matmor (Kristine) og matfar (Tor), Nora & Nemi med matmor (Therese). Det ble masse leking i hagen, litt rivalisering, spising av kake og til slutt litt flirting (heftig sådann...). Alt i alt en svært vellykket feiring.

Ingrediensene til kaka:
400 g kjøttdeig
7 egg
1 pk leverpostei
1/2 boks mais

1 tube baconost
2 ss yoghurt
1 ss potetmel
1 ts salt
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts timian
1 1/2 pølse
litt kakepynt



Bland kjøttdeig og salt til det blir seigt, bland i 1 egg, potetmel, timian, 1 pølse i biter og mais til en jevn masse. Stappes i en kakeform og stekes i 30 min på 175 grader. Pisk sammen resten av eggene, hvitløkspulver og litt salt. Helles over kjøttbunnen og stkes videre til det har blitt omelett (ca 30 min?). Avkjøl. Bland leverpostei, yoghurt og en dæsj tubeost til passe glasurkonsistens. Smøres utover kaka som pyntes med resten av tubeosten, pølsebiter og kakepynt. Nytes (evt. innhaleres)!






Er det her det er servering?


Klar ferdig..........


GÅ!

1 kommentar:

  1. Hei og takk for i går!
    Veldig bra og populær oppskrift! Også så fine bilder da! Blir spennende å se om Birk liker kosten like godt på runderingstrening som i hagen;) Heidi

    SvarSlett